1855 Yılında İngiltere’de Görülen Şeytanın Ayak İzleri

1855 yılında İngiltere’nin Devon kentinde o zamana kadar dünyanın hiçbir yerinde görülmemiş esrarengizlikte bir olay yaşandı. Şeytanın inanılmaz ayak izleri olarak adlandırılan bu olay hemen hemen tüm Devon kenti sakinleri tarafından da gözlemlendi.

Şeytanın Ayak İzleri

Kış aylarında Devon kenti İngiltere’nin en çok kar alan bölgeleri arasında geliyordu. Yine karlı bir kış günü bu olayı yaşayanların anlattıklarına göre gece saatlerinde gökyüzünde bir parıltı görüldü. Bu parıltı bir şimşekten çok daha etkili olmuş ve bu yüzden de insanların ilgisini çekmişti. Ancak kimse bu olayın neden kaynaklandığını merak etmemişti. Sabah olduğunda evlerinden çıkan insanlar karların üzerinde bulunan bir ayak izi gördüler. Bu ayak izi sadece 3 buçuk santimetre büyüklüğünde bir ayak iziydi. İşin garip kısmı dünya üzerinde yaşayan herhangi bir canlının ayak izin benzemiyordu. Bu iz şehrin her yerindeydi. Etrafın kar olmasından dolayı kolaylıkla takip edilebiliyordu.

görgü tanıklarının ayak izlerini tarifleri

Tüm Şehri Dolaştı

Şeytanın inanılmaz ayak izleri olarak adlandırılacak olan bu olayda ne olduğu ve nereden geldiği bilinmeyen bir yaratık tüm gece boyunca Devon şehrinin her yerini dolaşmıştı. Koca şehri bu kadar kısa bir zaman diliminde dolaşabilmek çok hızlı hareket etmeyi gerektiriyordu. Şehrin değişik yerlerinde yaşayanlar karların üzerinde gördükleri ayak izlerini kağıtlara çizdiler. Bu çizimler London News gazetesinde yer aldı. Çizilen ayak izlerinin tamamı aynıydı.

Sadece Bir Görgü Tanığı Var

Hava aydınlanmadan evinden çıkan bir kişi karşı evin çatısında dolaşan bir yaratıktan bahsetmiştir. 1 metre boyunda iki ayağı üzerinde hareket eden bu yaratık adamın anlattıklarına göre anlamsız bir şekilde paniklemiş gibi bir sağa bir sola doğru koşturmaktadır. Yaratığın bu hızlı hareketi adamın ilgisini çekmiş ve adam yaklaşık olarak 5 dakika boyunca bu yaratığın ne yaptığını anlamaya çalışmıştır. Sonunda ise yaratık enteresan bir şekilde ortadan kaybolmuştur. Bütün bu ayak izleri ve bir tane de olsa görgü tanığının olması bu ayak izlerinin şeytanın inanılmaz ayak izleri olarak adlandırılmasına sebep olmuştur.

1 thought on “1855 Yılında İngiltere’de Görülen Şeytanın Ayak İzleri

Comments are closed.