1955 Senesinde Bermuda Şeytan Üçgeninde Kaybolup 37 Sene Sonra İniş Yapan Uçak Ve Bu Olayın İlginç Hikayesi

1955 yılında havalanan ve daha sonra hiçbir haber alınamayan Pan Amerikan 914 uçağının 37 yıl sonra iniş yapması mümkün mü? Sizce bir uçak içerisindeki yolcular ve mürettebatla birlikte 37 yıl boyunca havada uçabilir mi? İhtimal dahi vermiyorsunu değil mi? Ancak 1992 yılında Güney Amerika’da Venezuella’da bu olay yaşanmış ve kayıtlara işte böyle geçmiştir.

Şimdiye kadar zamanda yolculukla ilgili çok sayıda bilim kurgu filmi izlemiş, kitap okumuşsunuzdur. Peki ama gerçekte zamanda yolculuk mümkün mü? Birazdan bahsedeceğimiz şaşırtıcı uçak olayı birçoğunuzu zamanda yolculuk edilebileceğine inandıracak. 2 Temmuz 1955 yılında New York’tan Pan Amerikan 914 uçağı havalanmış ve bir daha uçaktan haber alınamamıştır. Ta ki takvimler 1992 yılını gösterene dek. 1992 yılında yıllardır kayıp kabul edilen ve hiçbir haber alınamayan uçaktan ilk kez haber alınmış ve uçağın pilotu Venezuella’nın Caracas şehrindeki kuleyle temasa geçmiştir. 4 mürettebat, 57 yolcu taşıyan bu gizemli uçak kulenin izin vermesi üzerine iniş yapmış ve birkaç dadika sonra ise tekrardan havalanıp gözden kaybolmuştur.21 Mayıs 1992 tarihinde olaya şahit olan havaalanı çalışanları uçağın kaybolmasının üzerinden 37 yıl geçmiş olmasına rağmen hala uçak içindeki mürettebatın ve yolcuların genç olduklarını belirtmişlerdir. Aynı zamanda kalkışa hazırlanan bu gizemli uçak ardında 1955 yılını gösteren bir takvim de bırakmıştır. Aslında bu takvimde Caracas şehrine iniş yapan bu uçağın 1955 yılındaki Pan Amerikan olduğunu kanıtlar niteliktedir.

Aynı zamanda uçağın pilotu ile hava alanı kulesi arasında geçen konuşmaların ses kaydı da böyle bir uçağın gerçekten var olduğunu ve 37 yıl sonra tekrardan ortaya çıktığını göstermektedir. Ses kayıtlarında uçağın pilotu panikle biz neredeyiz demiş ve ayrıca 914 uçağıyla New York’tan Miami’ye uçuş yaptıklarını söylemiştir. Pilotun bu sözlerinden sonra ise kuleye bir sessizlik çökmüştür. Çünkü New York ile Miami arasındaki uçuş yolu Caracas’dan neredeyse 2000 km uzaktadır ve bu kadar büyük bir sapmanın olması neredeyse imkansızdır.Daha sonra kule uçağın inişi için izin vermiş ve pilota 21 Mayıs 1992 tarihinde oldukları bilgisini vermiştir. Bunun ardından ise pilot büyük bir korku ve şaşkınlık yaşamış, kulenin gönderdiği yardım ekiplerini oradan kovarak tekrardan havalanıp gözden kaybolmuştur. Olayın bir diğer ilginç yanı ise kulenin radarlarına bu uçağın hiçbir zaman takılmamış olmasıdır. Yani kule görevlileri bu gizemli uçağı radardan değil kendi gözleriyle görmüşlerdir.. 1955 yılında havalanan ve 1992 yılında tekrar iniş yapan uçaktan daha sonra hiçbir haber alınamamıştır. Bilim insanları ve havaalanı personelleri uçaktan kayda alınmış sesleri ve 1955 yılına ait takvim üzerinde yıllardır araştırma yapmaktalar. Olayın gizemi ise hala çözülebilmiş değil. Peki siz bu 37 yıl hiç haber alınamayan uçağın bir anda ortaya çıkıp daha sonra panikle tekrardan gözden kaybolması hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce de bu gizemli uçak zamanda yolculuğun bir kanıtı olabilir mi?

Kaynak: http://delidenhaber.com/2019/03/29/bermuda-seytan-ucgeninde-kaybolup-37-sene-sonra-inis-yapan-ucak-ve-bu-olayin-ilginc-hikayesi/