Netflix Deneme Sürümü Geri Geldi! Ama Küçük Bir Farkla

Netflix, deneme sürümü paketini geçtiğimiz aylarda ülkemiz için kullanıma kapatmıştı. Bir kullanıcının birden fazla hesap açarak faydalandığı paket erişime kapatıldıktan sonra servisi ücretsiz kullanmak mümkün olamıyordu. Bugün yapılan değişiklik ile deneme sürümü bir farkla geri döndü.

Netflix deneme sürümü “ücretli” oldu

Deneme sürümü, bir ay boyunca kullanılıp sonraki ay farklı bir ön ödemeli kart ile yeniden kullanılabiliyordu. Bu durumun ülkemizde sıkça tekrarlanması sonucunda bazı önlemler getirilse de sonuç itibariyle deneme sürümü kaldırılmıştı. Bugün yapılan değişiklik bazı kullanıcıları sevindirdi, bazılarını kızdırdı. Artık Netflix deneme sürümü kullanmak isteyenler küçük bir ücret ödeyecek.

Deneme sürümüne kayıt olmak isteyenlerin daha önce üyelik işleminde kullanılmamış bir ödeme yöntemine, e-posta adresine ve telefon numarasına ihtiyacı var. Bu şartları karşılıyorsanız 1.99TL ödeyerek 30 gün boyunca platforma erişebiliyorsunuz.

Netflix, eski kullanıcıların bir aylık deneme kampanyasından tekrar tekrar faydalanmasını önlemek için özelliği kullanıma kapatmıştı. Şimdi daha sıkı önlemlerle ve 1.99TL’lik ücretle özelliğin yeniden eklenmesine deneme sürümü demek pek doğru olmaz. Bu kampanya yeni kullanıcılar için büyük bir indirimi sağlamış oluyor.

Netflix’in yeni kullanıcılara özel kampanyasından faydalanmak için internet sitesine veya mobil uygulamasına giriş yaparak kayıt olmalısınız. Ardından seçtiğiniz ödeme yöntemiyle 1.99TL’lik ücreti ödedikten sonra bir ay boyunca istediğiniz pakete erişim sağlayabilirsiniz.

Bakalım bu mâkul ücret, kampanyayı uygunsuz kullananların önüne geçebilecek mi…

kaynak:https://shiftdelete.net